Hak chili, hvidløg og ingefær fint. (gem lidt chili til anretningen)
Skær basilikumbladene i strimler. (gem lidt til anretningen)
Skær kyllingefileterne i strimler.
Hak nødderne
Rengør bønnerne og skær enderne fra. Skær rød peber i strimler
Opvarm lidt olie i en gryde eller wok på middelhøj varme og tilsæt hvidløg, chili og ingefær. Lad det svitse kort tid.
Tilsæt så kyllingen og brun den af.
Tilsæt karrypastaen og rør rundt
Tilsæt sukker, fiskesauce, kokosmælk. Rør rundt og bring retten i kog. (brug den tykke andel af kokosmælken først, derefter spædes op med den ”vandede” del efter behov)
Lad den simre i 10-15 minutter.
Smag til og tilsæt evt. fiskesauce. Tilsæt bønnerne og rød peber og lad det varme med et par minutter.
Kom de friske grønne basilikumblade i retten
Servér din panang gai med ris og drys med rest af basilikum, chili og hakkede nødder. Dertil en iskold Chang pilsner