Fremgangsmåde for kødbollerne:
Bland kød, det fintrevet løg, det fintrevet hvidløg, æg, rasp, karry til bollerne, salt, peber og vand i en køkkenmaskine (eller bland det selv i en stor skål).
Lad farsen stå i 30 minutter mens du fortætter med saucen.
Fremgangsmåde for saucen:
– Svits det hakket løg i olien samme med karry og spidskommen. Rør melet i og spæd til med bouillon. Rør nu den græske yoghurt i og kom gurkemeje i.
– Form farsen til kødboller med en ske og kom den rå fars i saucen.
– Lad saucen med kødbollerne stå og småsimre i 20 minutter, men ryst af og til gryden med låget på.
– Kom det fint revet æble i, kom salt og peber i.
– Lad retten stå i 10 minutter.
Server retten med ris, hvide eller hvilke præferencer for ris man nu har.
Yderligere tilbehør: Server retten med fx. råkostsalat eller blot kogte ærter.