Menu Luk

Svinekæber i Masala – (4 pers. 3 timers varighed)

Bedøm

De her svinekæber i Masala smager godt! Retten er super enkel at lave, men den tager tid fordi kæberne skal simre i 2 timer.

Det er en simreret som jo egner sig godt til en ret man laver i weekenden.

Når kæber har simret i to timer, er de møre som smør så de kan skæres ud med gaffel.

Ingredienser

  • 600 gram svinekæber
  • 1 flaske tør Masala (Italiensk hedvin)
  • 1 gulderod i grove skiver
  • 1/4 knoldselleri i tern
  • 2 Lauerbærblade
  • Salt 
  • Hele peberkorn (6 stk)
  • 100 g smør til stegning

Fremgangsmåde

  • Steg kæberne i smør til de har fået en brun stegeskorpe
  • Kom en hel flaske Masala i
  • Kom de øvrige ingredienser i
  • Lad retten simre i 2 timer til kæberne kan skæres over med en gaffel. 
  • Tag kæberne op af saucen
  • Reducer væden og si krydderurter og grøntsager fra
  • Kog saucen ind til den er mere fast (15 min)
  • Kom kæberne tilbage i saucen 5 minutter før servering

Server kaftoffelmos til, gerne blandet med selleri.

På web: klik på billederne herunder for at se dem forstørret