Menu Luk

Enebærgryde – 1970´erne (1) (4 pers. 45 min. varighed)

Bedøm

Enebærgryde – så er vi tilbage i 1970érnes mormorretter. Den her er en fantastisk søndagsret. Den tager ikke lang tid at lave og den smager godt.

Billede på vej...

Ingredienser

  • 500 g skært svinekød
  • 50 g smør
  • 6 enebær
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • 1/4 liter piskefløde
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1 tsk salt
  • frisk kværnet peber
  • Kulør

Fremgangsmåde

  • Kom smørret i en gryde og brun kødet
  • Knus enebær og kom rosmarin i
  • Kom piskefløde, creme fraiche, salt og peber i retten og lad det simre i 60 min. ved svag varme
  • Kom kulør i

 

Tilbehør
Kartoffelmos

Billede på vej...
Billede på vej...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.