Sorte gryde – 1970´erne (2) (4 pers. 45 min. varighed) admin- oktober 29, 2019- Danske gryderetter Bedøm Udskriv Klik her til forsiden Sorte gryde er for mig en klassisk efterårsret. Den er nem at lave, hovedingrediensen er hovedsageligt kød og det er det. Men den smager godt. Billede på vej... Ingredienser 500 g. skært oksekød50 g smør2 tsk saltfriskkværnet peber2 dl stærk kaffe4 dl piskefløde1 lille ds tomatpuré2 glas snaps Fremgangsmåde Kom smørret i en gryde og brun kødetKom de øvrige ingredienser i og lad retten simre i 60 min ved svag varmeTilbehørKartoffelmos Billede på vej... Billede på vej... Indlægsnavigation Previous Previous post: Enebærgryde – 1970´erne (1) (4 pers. 45 min. varighed)Next Next post: Lam/kylling Korma – den hvide ret (4 pers., 1 times varighed)